40 timmar till kärlek....

Har precis kollat på kanal 5s nya serie Dirty sexy money och jag måste säga att jag fastande, ska minsann börja kolla. Jag såg i metro eller någon annan av de gratistidningar som erbjuds att om man gillade Falcon Crest, Dallas och Dynastin är det en serie att spana in.

Igår hängde jag med Josse, vi gick på stan och hälsade på vår kära far en sväng, det var mysigt. Kvällen spenderade jag med Jos och Bart, åt god paj ocj tittade på barnmoskorna. Det är roligt att hänga med Josse och hennes man.

Idag vaknade jag tidigt av att mamma ringde. Hon hade varit hos doktorn med Mallakitisen. De kom med godaste frullen som passade utmärkt. Efter lite fix hemma åkte jag till Malmö och skrev mitt avtal med Acadeemic work, köpte även två påslakanset på lagerhaus för 24,50 kronor stycket. Det passade mig alldeles utmärkt så de fick följa med hem. När jkag kom hem träffade jag Lasse som kom för att hjälpa mig med hatthylla och spegel i hallen. Det blev så bra och jag blev så nöjd med resultatet.

Ikväll har jag mest tittat på tv och chillat, imorgon ska jag göra ett pesodentevent på Citygross i Hyllinge. Visste ni att man bör byta tandborste 4 gånger per år och att svensken bara byter 1,7 gång per år? Det ska bli ql med lite extra stash.
Imorgon är det dags för konsert för Inside Jack, all lycka till dem och min fransman. Imorgon är det även en dag kvar till kärlek och det gläder mig något enormt. Alldels för längesen jag såg min älskling nu.
Nu ska jag duscha sen ska jag sova, Puss och kram XOXO caroline


image55

Kommentarer
Postat av: Man & Mode

VÄNNER är ju bäst, erkänn?

2008-04-10 @ 22:49:43
URL: http://manochmode.blogg.se
Postat av: mulin

Haha, alla skriver om den där serien (: Den borde alltså vara rätt okej.

2008-04-10 @ 22:54:43
URL: http://apoetry.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

blä, de tog bort 5:an från mig för nån vecka sen. kan man se den på nätet?

2008-04-10 @ 23:21:08
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: joppsa

Lycka till med nya jubbet! :) Hoppas det e kuligt!
Är det i Paris de har spelning?

2008-04-11 @ 07:51:08
URL: http://joppsas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback