Nyårsafton!

Imorgon fyller jag år, yiippiiieee!!

Julafton2007

Så var julafton avklarad, mysigt som bara den hade vi!åt gott o drack gott, dock blev det ingen vurpa i smörhåleåkern detta år. Roliga klappar till en snäll tös och goda knäck, kan det bli bättre? Nu är det till att ladda för nästa måndag, den 31. Förrutom nyårsafton så är det även min födelsedag, ska bli sjukt roligt. Imorgon kommer min lilla fransos till schweden och chillar. Gud va ql vi kommer ha, köpte en julklapp till honom idag, hoppas han blir glad. Förminskade även min nya hellokittyklocka idag, var för stor så jag fick minska den ett par länkar. Men gud vad jag gillar den. Me like till hundra. Ska käka nu och sen ska vi hyra film. Hat najs och bon ap till mig själv!xxxooo

image18 

Plugg!!

I helgen har jag bara pluggat, inte så mycket som jag ville men en del. I fredgs köpte jag massa godis för att höja min förmåga till att plugga lite mer. OM det nu hjälpte tål att diskuteras. Har hur som helst stora tentan på fredag så jag behöver vara väl förberedd. Efter det ska jag bara sova o chilla med min lilla fransos som kommer o hälsar på. Festa och äta jukskinka ska också göras!!

Jag & Julien

Jag & Julien

Härlig fredag!!

Herregud vad jag inte har pluggat idag, det var just det som jag hade planerat men icke sa nicke!!Sov länge idag, närmare bestämt till 11 och lite mer, fixade rummet eftersom att mäklaren skulle komma och sen hängde jag med jenny till Väla. Käkade god pastasallad med Jenny och hennes kompis, var riktigt skoj faktiskt och god var pastasalladen. Eftersom att mäklaren stannade längre än planerat kunde vi inte åka hem. Istället hängde jag på till Bjuv och fixade lite saker med Jenny och David. Sedan blev det inhandling av mat på Maxi. Josse och Bart kommer hit ikväll, ska käka burritos och titta på den stora idolfinalen, spännande är det minsann. Imorgon åker jag till mamma, oppas verkligen jag kan hitta lite tid till att plugga, stora tentan snart lukspm!!
Nu ska jag dricka öl och laga mat...hejdå och mysig helg!!
image15
Paris e underbart!

image14 


Mycket har hänt..

Mycket har hänt sedan jag senast bloggade. Parisresan blev underbar, så härligt att komma iväg. Vädret var kanon alla dagar med knallablå himmel och 10 grader. Perfekt enligt mig. Ditresan var tråkig och lång, inget vidare att vara ensam på en flygplats, vänta, det är det enda man kan göra. I Paris kom Julien och hämtade mig i sin lilla blåa toyta yaris. Sedan väntade dessa kära trfikköer som jag ärligt talat inte längtat efter ett dugg. Jag och Ju hade supermysigt alla dagar, käkade godaste maten och tittade på alla Rocky filmer, fasen var jag diggar Rocky nu, så coool, shit!!Shoppade lite granna och tog hem lite kläder som jag hade lämnat kvar. Gick på bio gjorde vi också, såg youth without youth. Visst någon ny film av francis ford coppola, skum till tusen och inte alls någon film som man lätt minns. Vi brunchade, det var gott men jag tappade cheesecaken i mitt knä så jag blevalldeles hallonig på min gula klänning, då blev jag ledsen. Sushi åt vi också och fyyyyyyyyy vad jag har saknat det, så gooooottttt!!Tänka sig, denna visit visade sig även bjuda på ett och annat kulturellt inslag. Vi klättrade hela vägen upp i Sacre coeur och Notre Dame. Jobbigt var det men även välförtjänt då vi såg hela Paris fast uppifrån. Tog massa fina foton. Jullan konsert var bra trots några problem med tekniken. Tur att man inte fattar så mycket, för mig lät det lika bra som det alltid har gjort. Lokalen var ju en annan historia, såg ut som en fattig fritidsgård i miniatyrstorlek. Det mest tragiska är att det innan konserten hade hållts ett marockanskt bröllop i samma lokal, folk gifter sig visst hur som helst idag.Hade hur som helst en underbar vecka med min fransman, är nöjd till tusen och glad att jag kunde åka dit innan jul.

I fredags fick jag reda på att jag klarade tentan, what a relif säger jag bara, så skönt. Nu är det till att ladda till den sista tentan denna terminen. O ja just det, ett och annat arbete ska ju också lämnas in.
I helgen var jag i smörhålan igen. Alltid lika mysigt, och speciellt när det var första advent. Fixade lite julbak, fixade lussekatter och ett pepparkashus. Ja just det, glömde att jag var i Ullared i fredags också. Det blev en sistaminutenbestämmelse eller hur man nu kan säga. Fick reda på att jag kunde hänka på vid 10,00 och jag åkte vid 10,30. Klart fattigt är det ju allt därborta men trots detta kunde jag hitta några julklappar.
 
Ne nu pallar jag inte skriva mer, skriver mer en anna gång. Men jag lovar att inte vänta lika länge som sist, puss från mig



image13