TJO

Jag borde egentligen skämmas lite, det var alldeles för längesedan jag tränade. För att lätta mitt samvete en aning har jag bestämt mig för att gå och träna ida. Får se om det blir step eller bodypump, Joz bestämmer.

Idag bev det jobb för hela slanten, kom hem nästan precis. Imorgon är det valborg, då ska jag sjunga för kungen. Ikväll ska jag fortsätta på mitt projektarbete. Tror jag har ändrat min inrikting lite, nu blir det mer flum och det verkar som flum uppskattas i miljöpolitikskursen.

Skön träning till mig och underbar aftn till er!

BisouBisou!!


image87

Från nyårsafton! Jag, jenny och Ida, love u biatches!

YEAH

image85

image86

YEAH

Känner mig nöjd, jag har börjat på min uppsats! Nu gäller det bara att få det rätt, med lite knep och knåp ska jag nog få me allt som jag vill ha sagt.

Imorgon blir det jobb, sen blir det skola. Nu blir det sängen för mig, är trött från jobbet och pluggandet idag!

Det tar på krafterna att ligga i och vara effektiv!

Bonne nuit...pusshej



Random pics

image77

image78

image80

image81

image82

Lite bilder från Josses demonstartion, årets godaste Cheesecake från Fahlmans, systeryster och jag+ en hund som verkade varm fast det inte var särskilt varmt ute.

Nu ska jag fixa en sak, sen ska jag antagligen till Joz och mysa med Daisy och Kenzo. Härligt väder förresten, njuta är ett måste!!

Pusshej

Friday like never before

Tjo!

TGIF säger jag bara. Synd att det inte alltid är helg, det tycker jag skulle vara roligt. Dagen har spenderats i stort sett endast på resande fot. Inga långa sträckor men dock. Gick upp med tuppen och fixade i ordning mig för att stå och dela ut tidningar på knutan. Än en gång förvånas jag över hur otrevliga människor kan vara. Inget att göra åt det, vill de slösa bort sina liv genom att vara sura är det upp till dem.

Sprang efter ett antal jobbiga timmar på knutan hem och fixade i ordning mig för att gå ut på stan. Vädret var skumt, det var inte varmt, men det var inte kallt heller. Kom ner på stan just när sjuksköterskorna demonstrerade, det var roligt att se, GO systar, hejar på er. Träffade Tessan på stan, fikade den godaste cheesecaken på Fahlmans, hittade en snygg och billig jacka på HM som fick följa med hem och njöt av solen som tittade fram då och då.

Det som gjorde mig mest glad var att jag äntligen kunde fixa min kamera. Den ville ju inte starta, var rädd ett tag att den var helt trasig. Tur som jag hade var det bara batteriet som hade slutat fungera. Tacka vet jag Kjell o Company som har ersättingsbatteri. Nu kan jag äntligen börja fota igen, med min finfina kamera.

Nog snackat om kamerabatteri, i natt sover jag hos moderjord, imorgon ska vi äta tårta för PP. Vill köpa skor men får se hur det går med det. När jag kommer hem till min kära dator ska jag lägga in bilder från dagen.

Sov gott och chilla lugnt!!       *puss*



image76

Angel - Sarah McLachlan

In the arms of an angel
Fly away from here
From this dark cold hotel room
And the endlessness that you fear
You are pulled from the wreckage
Of your silent reverie
You are in the arms of the angel
May you find some comfort there


Det gör ont i hjärtat..

Det gör bokstavligen ont i mitt hjärta när jag tänker på den mördade svenskan i Paris. Det är svårt att över huvud taget förstå att något så grymt får ske. Jag hittar inte orden för hur ledsen jag är för hennes anhöriga, den sorg de går igenom måste vara olidlig.

Det hade kunnat hända när jag vara där, det hade kunnat hända någon i min närhet. Varma tankar till de som sörjer, jag kan inte med ord beskriba hur ledsen jag är för deras skull.


Härlig dag

Idag var det skola för hela slanten, en aning långtråkigt men nödvändigt. Tentor och arbete väntar så jag antar att man får lägga i ett kol så här i slutet.
Den otroligt långa pausen mellan miljöpolitiken och miljörätten spenderades i västra hamnen på Bo01 området. Det är ju inte svårt att gilla det, speciellt inte idag när det har varit underbart väder. Glassade i solen med Karolina, härligt värre. Imorgon är jag ledig, då ska jag bjuda mamsen på lurre hemma hos mig, sen blir det fika med Hanne på Espresso House.

                                

                   

Nu ska jag äta ärtsoppa, både vegetarisk och ekologisk, sen ska jag titta på Desperate Houswifes!! Puss och hej!!

Random pics från veckan som gick

                                                                        

                

Time to update..

Än en gång har det tagit alldeles för lång tid sedan sist jag skrev av mig. Mycket har hänt sen sist så jag kommer säkerligen glömma hälften.

Veckan har tillbringats med min fransman Julien som var på stadsbesök i Helsingborg, Suéde. Det var härligt att ha honom här och låna honom från Inside Jack ett tag. Han har stormtrvits i min nya lya ocg på söder. Tur att det inte är på den "fula" sidan södegatan som jag bor, Då hade han antagligen blivit förskräckt. Antalet tokiga personer längre bort på gatan är svårt att hålla reda på.

Vi har brunchat, shoppat, promenixat, njutit av solen, ätit på Harrys, snaskat i oss cheesecake, druckit sprite zero (finns inte i Frankrike), ätit massa godis, köpt grönsakar i mängder på torget och massa annat. Skolan har på
 rnd av detta blivit lidande men eftersom att jag klarade min miljörättstenta sket jag i att få dåligt samvete.

Jag har även provat på hur det är att jobba som receptionist. Utbildning och extrajobb. Det har varit mycket nya saker och många nya namn och ansiketn att passa ihop dessa namn med. Inte det lättaste men en liten koll har jag i alla fall. Trevliga kollegor och hur mycket frukt som helst. Det känns som jag kommer trivas.

Idag lämnade jag ifrån mig Julien på knutpunkten, det var trist och inte alls skojigt. Åkte sen hem till mina kära familj med Jenny och Kenzo. Tvättade all min smutsiga tvätt och njöt av härlig eftermiddagssol.
Imorgon blir det nog lite shopping med mamma och på måndag blir det jobb igen.  Helgen går snabbt, kan det inte alltid vara helg?
Nu ska jag kila, vika lite tvätt och titta på lite tv. Sen ska jag sova. Puss och kram vi ses på stan!!


När bytte du tandborste senast?

Vilken fråga, och speciellt när man går och ska handla mat inför helgen. Ja, det var säkert många som tänkte så när jag hoppade på dem med just denna fråga. Stod igår rätt upp och ner och demade för pesodent. Lite extra stash tackar man ju inte nej till. Det gick bra och tiden gick förvånansvärt fort. Det som överraskade mig var hur otroligt respektlösa och otrevliga vissa faktiskt kan vara. Överdrivet trevlig och säljande som jag försökte vara passade visst inte alla, vissa gick rakt förbi utan at ens säga hej. En annas sak som var förvånande var att folk sa att de bytte tandborste ca en gång i månaden. Detta tror jag som jag vill på. De ville antagligen bara låta duktiga och slippa mitt tjat om hur viktigt det är att byta tandbortse fyra gånger per år eller mer.
Trots vissa eländiga personer och sura, pryda par som försökte skämta och låta märkvärdiga gick det bra.. Vissa var faktiskt intresserade och ville veta mer om tandborstarna, då blev jag glad.

Helt slut i ryggen åkte jag hem med bussen. Josse ringde och bjöd in mig eftersom att hon tycket det var synd att jag skulle sitta ensam. Det uppskattades något enormt. De bjöd på godaste maten och vin, blev även en ameriskans kaka med muscvadosocker i. Den smakade gudomligt. Lagom rund under fötterna tog jag bussen hem till mitt place.

Nu sitter jag här och förmår inte göra något vättigt. Om ett par timmar kommer Julien hela vägen från Paris till Helsingborg och mig, längtar och ser fram emot att få träffa honom. Antar att jag får ta en svängom med min lilla sopkvast, det måste ju vara rent och fräscht när jag får storbesök.

Ha en härlig helg, det tänker jag ha!!XOXO Caroline!!                      

                     

Lite random pics, utsikt från min lya, jag och de lakan jag köpte för 24,50 kronor stycket!!


40 timmar till kärlek....

Har precis kollat på kanal 5s nya serie Dirty sexy money och jag måste säga att jag fastande, ska minsann börja kolla. Jag såg i metro eller någon annan av de gratistidningar som erbjuds att om man gillade Falcon Crest, Dallas och Dynastin är det en serie att spana in.

Igår hängde jag med Josse, vi gick på stan och hälsade på vår kära far en sväng, det var mysigt. Kvällen spenderade jag med Jos och Bart, åt god paj ocj tittade på barnmoskorna. Det är roligt att hänga med Josse och hennes man.

Idag vaknade jag tidigt av att mamma ringde. Hon hade varit hos doktorn med Mallakitisen. De kom med godaste frullen som passade utmärkt. Efter lite fix hemma åkte jag till Malmö och skrev mitt avtal med Acadeemic work, köpte även två påslakanset på lagerhaus för 24,50 kronor stycket. Det passade mig alldeles utmärkt så de fick följa med hem. När jkag kom hem träffade jag Lasse som kom för att hjälpa mig med hatthylla och spegel i hallen. Det blev så bra och jag blev så nöjd med resultatet.

Ikväll har jag mest tittat på tv och chillat, imorgon ska jag göra ett pesodentevent på Citygross i Hyllinge. Visste ni att man bör byta tandborste 4 gånger per år och att svensken bara byter 1,7 gång per år? Det ska bli ql med lite extra stash.
Imorgon är det dags för konsert för Inside Jack, all lycka till dem och min fransman. Imorgon är det även en dag kvar till kärlek och det gläder mig något enormt. Alldels för längesen jag såg min älskling nu.
Nu ska jag duscha sen ska jag sova, Puss och kram XOXO caroline


image55

Nine million bicycles....

Underbar låt med underbar text. Katie Melua i sitt esse.

"Nine Million Bicycles"

There are nine million bicycles in Beijing
That's a fact,
It's a thing we can't deny
Like the fact that I will love you till I die.

                                 We are twelve billion light years from the edge,                                    
That's a guess,
No-one can ever say it's true
But I know that I will always be with you. 

I'm warmed by the fire of your love everyday
So don't call me a liar,
Just believe everything that I say

There are six BILLION people in the world
More or less
and it makes me feel quite small
But you're the one I love the most of all

[INTERLUDE]
We're high on the wire
With the world in our sight
And I'll never tire,
Of the love that you give me every night

There are nine million bicycles in Beijing
That's a Fact,
it's a thing we can't deny
Like the fact that I will love you till I die

Nytt jobb.....yeah!!

Just nu är jag väldigt, väldigt glad och lättad. Gick ju på intervjuv i torsdags som visst visade sig gå vägen. Har äntligen fixat jobb och det känns ju bara så skönt alltså, ingen mer oro för hur allt ska gå runt. Det känns så skönt att inte behöva oroa sig. I sommar ska jag alltså jobba som receptionist/kundvärd på Icas lager på långeberga. Nästa vecka är det dags för introduktionsdagar, känns spännande att jobba med något nytt för en gångs skull.

I min nya lya trivs jag som fisken i vattnet, jag har fått det så hemtrevligt. jag längtar nästan till och med tills jag får komma hem på kvällarna och eftermiddagarna.

En sak som är mindre bra dessa dagar är min jobbiga förskylning. Halva min röst har rykt med på kuppen vilket inte är så speciellt härligt. Antar att jag får dricka en kopp te, det nya teet som jag köpte på systrarna gren i går. Hem fick även följa rostade pumpakärnor och en söt tygkasse, så nu ska här fixas sallader med pumpakärnor och bäras hem grejor i min nya tygkasse.

Nu tänkte jag gå ut en sväng i det härliga vädret och sen tänkte jag hälsa på min kära far.
Carpe Diem och hat glassigt värre........XOXO Caroline


En slapp måndag

Har egentligen inget vettigt att berätta om denna måndagen. Jag var mest i skolan och var jag inte det så var jag hemma framför min dator. Har titta på ungefär alla avsnitt av hundra höjdare, när de är i USA. Det är sjukt vad många knäppgökar det finns på andra sidan atlanten. Fast de är tokiga till tusen är det ju kul att titta på.
Har precis kokat lite pasta som jag ska ta med mig till lurre imorgon, känner mig smart med lunchlådor. Har börjat bli förkyld, usch vill inte. Men jag antar att det är bättre att jag är sjuk nu och inte när min prins kommer. Annars kanske det slutar som det gjorde sist jag var hos honom, båda sjuka och krassliga vilket ledde till att vi inte kunde göra något roligt de två sista dagarna.

Imorgon tänkte jag göra en liten fräckis. Börjar egentligen 8.15 men eftersom att jenny ska ner till Malmö med jobb åker jag med henne. Kommer antagligen lite försent men vad gör det lixom.

Ne, nu känns det mest som jag är tråkig. Ska faktiskt lägga mig nu, går ju hela dagen imorgon.

Sov gott och Godnatt, saknar min amour som en knasig liten toka....pussochkram



                       

In my place..

Nu sitter jag här i min alldels egna lägenhet. Känns verkligen härligt och underbart. Har fixat och donat hela dagen. Mamma, Lasse, Patrik och Pontus ska minsanna ha varsin guldstjärna. De har varit så otrloligt hjälpsamma, de är bäst helt enkelt!!

Idag har inhandlats säng, soffbord, tv-bord och massa annat fint. Jag har fått riktigt mysigt hemma hos mig nu, har precis tänt ljus och sitter och njuter av att vara min egna boss. Min egna lyckans smed. Från och med nu är det bara jag som bestämmer vad vad jag ska göra, när jag ska göra det och hur jag ska göra det, jag gillar den känslan.
Efter att ha pyntat lite här och var begav jag mig till oj och handlade lite käk. Massa ekologiska varor fick hänga med hem, go ekologiskt vettja! Trött som jag var blev det bara soppa och macka, orkade inte göra något avancerat. Det var gott och alldeles lagom för min mage.
Jag har även plockat fram den tekniska sidan i mig. Kopplade in mitt mobila bredband alldels själv. inte för att det var svårt men man vet ju inte, bara för att det kans jävlas så ska det jävlas, så är det ibland.

Imorgon ska jag kanske träna 1015, får se hur länge jag sover. Eller så kanske jag går och köper billg frukt och grönsaker på torget, jag får se.

Några bilder på mitt nya place!!
Peace out från en trött Carran, in her place



                            


Kenzo-Japansk spets


Fix med lägenheten

Idag åkte jag in med mamma till Helsingborg. Gick på intervjuv på Ica som gick bra, var lagom nervös. Får se om de hör av sig nu bara. Åkte sen in till stan och träffade Patrik som hade varit hos doktorn, inte en minut försent, han har hostat som jag vet inte vad. Som tur var det inget allvarligt, bara dubbla förkylningar..bara.
Patte och jag lurrade på Max och sen fixade han massa bankärenden, jag envisades om att gå till en loppis som vi visst aldrig hittade, tog en tur på stan, köpte kuddar och finaste ramarna på hemtex, älskar deras rea. Tog även en tur på dunkers kulturhus och var en aning kulturella, fina saker och intressant läsning, ville köpa allt i affären.

Gick därefter hem till mig...oh känns konstigt att säga hem till mig...vilade och fixade, satte upp gardiner och diskade lite burkar och kastruller. Mötte sen vår kära mor vid jobbet och drog hemåt, alla var lika trötta och sega. Kvällen har bara tillbringats framför tv:n, har inte förmått mig att göra något seriöst.

På lördag är det en vecka kvar tills min älskling kommer, och på fredag är det en vecka kvar till deras viktiga spelning, go Inside Jack!!
På lördag blir det flytt och än en gång..Ikea. Vill fixa allt så fort som mojligt men antar att jag får ha is i magen.
Ikväll hämtar Jenny och David lilla Kenzo, vilken goding han är!! Ska lägga upp en bild snart.
NU ska jag titta på Gordon´s nightmare kitchen, sen ska jag sova...pussgurka och krambanan!!


Uppdatering!!

Nu blir det uppdatering, bloggen har inte samarbetat med mig på sistonde. Nu funkar det ock det gillas skarpt.
I helgen hängde vi hos Jenny och David i viken, käkade lasagne och drack vin i mängder. Det var så mysigt att träffa alla minsann. I söndags drog vi till framtid, störtsa loppisen i Hbg, hittade så många fina grejor. Kom därifrån med en liten present från Jenny och David, en blå skål och en blå kanna, ett matchande set helt enkelt.
Tokpontus som också hängde med oss denna söndagseftermiddag kom hem med en käpp i högsta hugg. 15 kronor och den fick förlja med Pontus hem. Såg en aning sjukt ut, inte varje dag man får se en 14-åring med käpp. han äör allt knasig min lillebror.

Idag bar det av till skolan för presentation. Det gick bra fast det var flummiigt till tusen. Jag tror helt sonika att det inte blev tydligt nog och att de vår kära publik förstod allt. Vad gör det? Huvudsaken är attdet är fixat. Fick lite spel när diskussionen om reklam kom upp, att folk orkar diskutera detta och dessutom informera om att de tycker att det är sjukt att reklamutdelarna tar för givet att man vill ha reklam. För dem verkar inte "ej reklam tack" räcka. Var nog den enda som inte brydde mig, synd att inte Karolina och Johanna var med mig, de hade förhoppningsvis tyckt som jag...

Efter skolan bagav jag mig till Hbg för att hämta mina nycklar till lägenheten. Jag var en aning nervös men det släppte ganska genast. Målaren hade gjort så fint och rent och städat var det, körde första lasset med prylar på kvällen. Känns konstigt att det faktiskt är jag som ska bo där. Men samtidigt så bra och roligt.

Eftersom att det är min kära systers födelsedag idag var vi där en sväng och firade henne. Det var så trevligt att vi inte ville gå hem. Godaste maten och finaset vinet, taxi min kära syster. De är allt bäst, Josse och Bart. Och Daisy och Gus som är söta som söcker får jag inte glömma.

Idag är även en speciell dag för mig och min älskling. Vi frrar två år tillsammans, det är sjukt att det redan har gått så länge, vi ska fira rejält när han kommer till Sverige om exakt 11 dagar idag.
Nu ska jag fixa lite papper som mamma ska kopiera på jobbet imorgon. På torsdag blir det möte på Ica på långeberga, pirrigt minsann. Snart ska jag sova, mina ögon stänger sig själva. Hat najs..puss o kram