Såndär jobbig rea

Fy för den lede vad det är trist med rea. För det första finns det inget fint och för det andra ligger allt på golvet. Lagom skoj o simma runt bland dammtussar för att hitta nåt fattigt plagg som man ändå aldrig använder.
Har precis kommit hem efter en sväng på väla, är helt mör. Alla puttas, stönar och har sig. Folk beter sig allmänt annorlunda.

Ikväll blir det biolajnen, så underbart myspysigt..

   

Juldagen upplevde jag som i en dimma. Shit vad dragen jag blev, men ack så kul.

Ne nu drar jag, palla blogga..

Pussy

Flight of the Conchords

If You're Into It

Ingen vidare julkänsla

Istället tänker jag berätta om låten som alla barn i vår familj och släkt lär sig innan de lära sig snacka. Den är cool.

Imorgon ska jag koka knäck och inhandla den sista klappen, hoppas jag kan känna lite julkänsla i alla fall.
Nu blir det en sväng på stan, ikväll blir det sex and the city the movie. Nice!!


Bone Thugs N Harmony - Ecstacy


Boring shit!


Jullovar

Kanske är lite sen men detta är hur som helst så roligt.

Mitt i plugget

Så här mitt i pluggandet inför morgondagens tentamen kom jag på en oerhört äcklig sak. Hbg har visst fått ett nytt fint uteställe, Helsing bar och matsalar heter det. Väldigt fint och snyggt så jag tog en titt på menyn på deras hemsida. Detta skulle jag så klart inte ha gjort. Hela dagen har jag gått och haft ont i min kind eller i alla fall haft en såndär konstig känsla i den. Anledningen till detta var att man som huvudrätt kan beställa griskind med massa konstiga och märkvärdiga tillbehör. Ursäkta, men vem går dit och beställer griskind? och dessutom frivilligt. Ne nån måtta får det vara, när slutade fläskfilé funka? NU ska man visst behöva äta griskind för att tillhöra det översta skiktet i Helsingborg. Fy vad töntigt och osmakligt!

Jaja, en såndär liten anekdot så här mitt i pluggandet.

Nu ska jag läsa vidare om ekostrategihjul och miljöanpassad produktutveckling, wish me luck! 

Tisdag som det är

Innan jag börjar leta fakta om svenska byggföretag och annat shit ska jag lägga upp en bra låt. Den är pretty nice.


Shwayze - Buzzin
Ha en gladelig aften!


Grattis Pattelingon

Patte är bäst utan protest!!

En stor hyllning till kära broder från samma moder som nu har muckat efter ett års allmän tjänstgöring!!

Detta firar vi så klart med en mycket bra låt!Pattes favvolåt!

AlBorosie - Kingston Town


En rolig historia

Nu ska jag berätta en otroligt rolig historia. Eller är den kanske mest pantad och blåst. Häromdagen när jag tittade på nyheterna berättades att man hittat mjältbrand på en gård någonstans i landet, kommer inte håg var och detta är inte viktigt för historians handling. Det som är viktigt är att jag kom och tänka på när mjältbrand spreds via brev till Usa.
Detta var ju förödande tyckte man och tänkte om man själv kulle hitta ett sådant brev i postlådan. 

På den tiden när det begav sig jobbade moder jord på socialtjänsten. De hade tydligen blivit noga informerade om den förskräckliga mjältbranden som flög land och rike runt i fina kuvert. Om de mot all förmodan skulle få ett mystiskt brev skickat till kontoret var de tvugna att vidta hastiga åtgärder. Moder jord snackade mycket om detta hemma under denna period. Så klart så tog man detta på allra största allvar. En eftermiddag när jag kom hem från skolan anade jag inget ont utan gick ut till postlådan för att hämta dagens post. Tittade noga på allt och hitade längst ner i högen ett fint kuvert adresserat till moder jord. Helt plötsligt hörde jag ett konstigt ljud från kuvertet, det var precis som det var någt slags pulver som låg och skräpade i kuvertet. Shit tänkte jag, talibanerna har skickat mjältbrand till moder jord, vad ska jag nu ta mig till? snabbt som sören ringde jag till moder jord som fortfarane var på jobbet. Snabbt som sören ringde hon till polisen som i sin tur tog sig hem till oss..i ilfart. Jag tänkte, nu är min tid kommen, hela byn kommer insjukna i mjältbrand. Utomhus började det skymma och jag hade i alla hast glömt att tända lamporna inomhus. Det var mörkt och dunketl när jag öppnade för poliserna som tog vårt nödsamtal på allra största allvar. Försiktigt gav jag fram kuvertet. De hade skyddsutrustning ifall de skulle bli smittade. De lös med ficklampa,vred och vände på kuvertet. visst hörde de också det lustiga pulverljudet. Försiktigt tog de fram en kniv som de skulle försöka lirka upp kuvertet med. Mitt hjärta stod still och ingen andades. Kuvertet öppnades och innehållet togs ut. Alla drog en lättnadens suck när vi såg att det inte alls var någon farligmjältbrand bakterie som låg däri Ur kuvertet trillade ett litet julkort fyllt med glitter. det som lät var glitter som trillat av. Vi skrattade mest för alla tyckte nog det var pinsamt. Jaja, det är sånt som kan hända sa vi till varandra mellan de falska småskratten.

I efterhand är det roligt att tänka på denna sjuka händelse. Ibland kan jag sitta och skratta för mig själv, speciellt när jag är på tåget, då tror alla att jag är schizo eller nåt..lol


Nu blir det en sång, Fiona Apple- Extraordinary Machine
SEg

Nu är jag trött och orkar nästa inte tänka. Har inget att skriva heller. Så idag får det bara bli en låt och inget mer. Inbäddningen var inaktiverad på begäran, va f*n, varför ska det vara så koko?Får bli en länk i stället, men snälla lyssna, väldigt hörbar låt!!!

311-Amber

HEJ DÅ

Friday it is

Har varit dålig på att uppdatera under den gågna veckan, dåligt av mig, jag vet...not..lol
Idag är det fredag och det känns skönt. I alla fall så länge jag inte tänker på den nedrans tentan som kommer om en vecka, och det sablarns arbetet som måste bli klart. Känner mig smått stressad inombords. jag hade planerat att pugga idag men än har det inte blivit av, åt falafel med moder jord i stället. Det är mycket roligare att äta falafel med moder jord än att insupa fakta från kunskapens träd, bullshit!

Imorgon ska jag stödja min systeryster som ska ha loppis. Hoppas jag själv hittar någtot fint, jag är nämligen en sucker för loppisar, shit vad jag är miljövänlig! Lycka till till Ida i alla fall, hon är duktig söstrami.

Nu ska jag gå och göra en sak, men jag kan inget säga för det är en surprise!

När det gäller dagens låt tänkte jag göra en monsieur Engbladh, nämligen välja en fransk låt. Volila... "Olivia Ruiz ,j'traine des pieds"

Bisoubisou


Sjukt kul utekväll

Utgången i går blev formidabel. Massa nöjd men dock väldigt seg idag. Inte bakis, bara trött. Skrattade så mycket att jag fick kramp i käkarna.
Blev lite sur när min port strejkade, kom inte in så jag fick lite smått panik. Trodde jag skulle få sova på en parkbänk. Efter ett tag kom jag hur som helst på dörren på baksidan så dit kutade jag och kunde så småningom in i min place.Kvällen var knas

Smörgåstårta

Har precis gjort fetaste smörgåstårtan som ligger och väntar i kylen på att bli lite kallare. Tidigare idag köpte jag ett par guldiga löständer, nu ser jag ut som en äkta wigga.

Ikväll blir det fest och sen antagligen utgång, pissigt väder så jag hoppas att jag pallar ta mig ut. Enya verkar tro att jag har svalt mamma och Lasse och sen snott huset och flyttat in på hennes revir, hon är skitsur hela tiden.

Hat kalas

T.I. ft. Rihanna - Live your live


Vilken artikel va?

Titta vad HD skriver om, jag trodde de bara skrev om saker som har hänt i världen, finanskrisen,blablabla..
Nej minsann, nu har de verkligen gått och blivivt helt wild and crazy...undrar vad alla pensionärer ska sitta och säga hemma i stugorna nu.

titta här

I helgen passar jag lilla Enyakenya, alla åkte till Örebro/Pennybridge så jag får snällt passa den lilla byrackan. Men jag klagar inte. Hon är för go vår enyakenya. Dricker vatten ur glas och sover på huvudkudde, hon tror hon är en människa...

Puss ock kram vi ses på stan

Förresten..

Gone Going: WilI I AM feat. Jack Johnson, den är pretty nice. Nu..Godnatt!


Skor och väskor är min passion

Ge mig fredag och en väska och en sko, då blir jag lycklig. När jag var i Köpenhamn härom veckan hittade jag dessa godisar på urban outfitters. Från och med nu är UO min nya favvoaffär, så heta grejor.

                 

 Dessa hade ju varit minst sagt välkomna i min garderob..klart som korvspad!

Ikväll har jag chillat och ätit pizza, den som vill ha världens godaset pizza får bege sig till Landsrona, damn vad goda pizzor de har. Nu tittar jag på debatt, alltid lika roligt att se när folk bråkar och skriker, kan de inte krama varandra i stället??

         

Marinblå converse ska jag köpa  i vår!!


Värsta stora

Innan jag drog till skolan  idag gick jag till grafitti och köpte lite käk. Min mage kurrade som aldrig förr. När jag stod och väntade vid disken fick jag syn på världens största negerboll.  Jag skojar inte, den var verkligen världens största, i alla fall i min värld. Hela 1000 gram vägde rackarn och hela 149 riksdaler låg priset på. Om det nu är någon som köper denna godsak lär han/hon spricka på kuppen...have mercy on you  you lonley sucker..

Jaja, nu signar jag ut, imorgon blir det skola, aktiv  vecka för en gång skull.


Olyckssyster, Lisa Ekdahl....bra låt men trög video med massa mangatrams


Jewel Foolish games

Denna låt får bli dagens låt....denna tirsdag..(tisdag på danska)Bonne nuit gott folk

När jag var liten

När jag var sisådär 2-3 år gick jag hos en dagmamma som var vithårig. Kommer inte ihåg så himla mycket mer än att hon hette Gun. Jag fick för mig att jag gillade hennes namn så mycket att jag skulle döpa mitt framtida barn till just Gun. Undrar vad jag tänkte med, Gun är ju fult. Jag tyckte visst inte det räckte med ett barn utan bestämde mig för att ha två. Det andra barnet skulle få heta Moses, antagligen efter Moses i vassen. Inte för att jag kan minnas att jag gillade den historien, det bara var så. 
Vilken duo va? Moses och Gun, Moses och Gun destoy the world etc osv.

Ska komma på någon bra låt som jag kan lägga upp senare, nu har jag fått idétorka!!

Fridens lilja so long!

I`m a sucker for smoothies

Har gått o blivit smått beroende av smoothies. Så fort jag ser frukter och bär tänker jag, oh det där kan jag göra en smoothie av, smått farligt nästan.

Nog om mina kära smoothies. Har fixat i mitt place nu, det behövs för att jag ska kunna läsa. Har nämligen planerat att ta upp min miljömanagementbok. Nåja, får se hur det lir med det.

Första december som det är vill jag hylla med en favorit i repris, den är coooool.
Usch vilket tråkigt inlägg.