Updates from Paris



Nu var det verkligen alldeles for lang tid sen jag skrev....har blivit dalig pa att uppdatera den senaste tiden. Nu tog jag antligen mig i kragen...nu nar jag ar i Paris och allt.

For tillfallet sitter jag ensam, forrutom lilla noel som ligger pa golvet bredvid. Han ar alltfor go, var Noel.

Min fransman ar pa jobb, han jobbar natt, typiskt sager jag, bara for att jag ar har..hehe...nera....det skulle visst vara nagon slags afrikansk dj dar. Han berattade att nar dessa afrikanska disconatter infaller far han se klader han inte visste fanns, alla slags mojliga konstllationer med bade guld och glitter lite har och dar. Det dansas ocksa hejvilt...och fler vakter an normalt far jobba...hade nog inte vagat ga dit...hade nog blivit nerdansad...hehe

Hur som helst kom jag till alskling i paris i mandags, tog ett sent flyg vilket var trist, hela dagen gick at till att langta och vanta. Val framme kakade vi sen middag pa bistro romain, vill man inte ha McDo eller Quick ar det bra att detta alternativ finns. Fick antligen min fransman och min creme bruleé, gissa om jag var nojd.

I tisdags lurrade vi med Juliens mamma, sen blev det chill i Paris. Han gick till jobb och jag gick pa bio. Sag sex and the city, blev inklamd melln tva man, det kan man inte tro, speciellt inte pa en chickflick som sex an th city.Filmen var som vantat sa bra, vill se den med mina systrar, sa man har nagon och disskutera med efterat.

I onsdags gick jag pa Jack Johnsons konsert pa bercy, Ju jobbade sa jag drog dit sjalv. Shit pommes vilken konsert, varenda sang var bra, det var bara helt underbart att vara dar. Det var fullsatt och alla var lika glada och nojda, alla stod upp och dansade och sjong med, fasen vad jag vill se honom igen, jag bara maste se honom igen.

Efter konserten bagav vi oss mot nordlgare breddgrader, namligen Deauville. Dar stannade vi i tva dagar, underbart hade vi tillsammans, tog massa fina bilder. Pa torsdagskvallen kom aven Jus namma och plastpappa, de ar alltid lika snalla och generosa.

Idag blev det sovmorgon till tusen, kom ju hem 0130 i natt, bada var slitna och trotta. Tog sen en tur pa champan och at croque madame, till dessert blev det haagen-dazs, cookies and cream och raspberry -marang. Me like!!
Gick aven pa bio, sag hancock, blev possitivt overaskad, himla bra film, verkligen en rekomendation!!!

Imorgon blir det tvatt och packning, flyger 0700 pa mandag. Ha det fnfint, det ska jag!!puss i massor!!

Pics fran veckan!