TGIF

Thank god it´s friday säger jag bara, är lika glad varje gånge det är fredag och helg. Idag åkte jag in till stam med mamma, pp och malla. Vi käkade lurre på max och sen gick mamma till jobbet och jobbade ett par timmar. Jag, Pontus och Margit tog en sväng på stan, spelade fia med knuff på biblan och hittade två fina sjalar på en mysig secondhand affär. Jag lämnade även några jobbansökningar lite överallt i stan, hoppas att det finns någon som behöver en liten hjälpande hand.

Kvällen har varit lugn och skön. Vi käkade tacos och sen glass med varma hallon och vispad grädde, gissa om det var gott. Let´s dance-nörd som jag är har jag även följt finalen. Har ännu inte fått reda på vem som vinner. Håller hur som helst på Tina, det är sjukt  vad duktig hon är. Jag blir sugen på att börja med tiodans. Hade varit roligt att vara så duktig.

Imorrn är det alltså dags för Ikea. Ne, nu sitter jag och gäspar framför datorn, det bådar inte gott för imorrn då jag måste vara på alerten. Nu ska jag vänta tio minuter till, sen får vi reda på vem som vinner, sen ska jag sova.

Hejdå lilltå


Värsta ätardagen

Idag har jag varit hemma hela dagen. Och eftersom att man är hemma blir det käk mest hela tiden. Det är så det blir om man är hemma och är uttråkad. Idag passade jag på att fixa allt till lägenheten, el och hemförsäkring. På måndag blir målningen klar och på tisdag får jag nycklarna, YIPPIE!! Jag är glad, helt nymålat och fräscht att flytta in till, jag ska få det så fint hemma hos mig.

Imorgon ska jag åka in till Helsingborg och lämna lite arbetsansökningar tänkte jag. Innan bad jag min älskling att sända ett jobb med tre guldringar runt i sina tankar till mig. Det funkade med lägenheten, jag lovar!

Snart är det helg igen och då ska vi åka en sväng till Ikea. Kom på att det är lönehelg så det kommer antagligen vara fullsmockat, men det ska jag inte påminna mamma om. Tänkte införskaffa handdukar och lite andra grejor till badrummet, mattor, prylar till köket och hallen. Har suttit och bläddrat genom ikeakatalogen ett antal gånger i kväll, jag blir så himla inspirerad så det är farligt. Någon kommer få hålla i mig på lördag.

Nu ska jag kila, tänkte ta en dusch och sen läsa lite bert för Mallakitisen!

 Si tu es là mon amour, maintenant c´est pour toi. J´ai tellement hâte de te voir et de pouvoir te montrer l´appart, je vais tout preparer pour nous! J´attends avec impatience de te revoir, je t´aime mon prince!!

Puss och  kram vi ses..imorrn!!


Jag är trött

Sitter och halvsover framför datorn, är verkligen helt slut. Gick upp tidigt idag, efter en natt med inte så mycket sömn. Åkte till skolan för att förbereda presentationen. Vi kom verkligen ingenstans vilket var så surt. Vi bokade en ny tid till dagen innan presentationen i stället. Om vi bara hade lagt i ett kol hade vi sluppit det, men icke sa nicke.

Hur som helst så kom jag tidigt från skolan. Tog tåget vid 1208 från malml och mötte sen ida på stationen i landskrona som också hade slutat vid denna tiden. Vi tog bussen hem och genade hem över åkern. Jag vet inte riktigt varför men vi trodde att åkern fortfarande var hård. Det var den inte, istället trskade vi runt i lera ända upp till hakan.Inget vidare mysigt, bara smutsigt och eländigt.

Idag har jag skrivit på mina kontrakt till lägenheten, får antagligen nycklarna i helgen, yes, taxi, fasen vad glad jag är. Har även sökt massa jobb, har tappat räkningen på hur många, så många är det!!

Åkte enare en sväng till jysk och ÖB, herregud som jag handlade till mitt nya place. Nu kan jag både tvätta lägenheten och tvätta mig med allt som jag köpte, det ska bli kul.

Imorgon ska jag fixa massa grejor och ringa massa telefonsamtal. Ska nog också in till HBG en sväng, eller det blir kanske på torsdag, jag får se.

Snart ska jag lägga mig tror jag, har mycket att tänka på så det gäller att vara rejält utvilad.
Puss och Kram vi ses på stan


 


Mammas födelsedag

Idag har vi firat mamma hela långa dagen. Har städat och fejat så nu skiner det skinande blankt överallt. Har ätit tårtor i massor och godaste middagen på kvällen. Det blev en mycket lyckad dag för alla inblandade parter. ;)
Mamma blev jätteglad för alla fina presenter och den goda maten.

Nu ska jag sätta mig och skriva ihop mina cv så att jag kan börja jobba någonstans i alla fall. Eftersom att det strular sig så himla mycket med proffice är det bäst att söka andra jobb under tiden, förstår inte hur man kan bli så yr och oorganiserad. Hoppas hur som helst att det fixar sig, nu när jag flyttar och allt.

Imorgon blir det skola en liten sväng, ska förrbereda presentationen som vi ska ha nästa vecka. Hoppas inte det tar allt för lång tid, vill chilla lite också nu när man är ledig från alla riktiga föreläsningar ett tag.

Ha en mysig kväll...puss och kram tavelram



Bilder från Lördagens partaj

                                           

                                             

Lördagens bravader

I går var en rolig dag. Hittade inte på något speciellt förrän vi åkte till min moster och firade hennes 60 år. Det var massa trevligt med god mat och god tårta. Efter den något utdragna festen fick jag skjuts in till Hbg och Hanne och Henric. Förfestade väldigt snabbt med Therese, Hanne och deras pojkvänner. Blev en aning rädd att jag skulle känna mig som femte hjulet men det var helt lugnt. Blev imponerad av deras nya lägenhet, den var mycket fin. Efter lite dricka drog vi utpå stan och fetsda hela natten lång. Drog till Harryssom var rätt chill, lagom med folk och bliig x-cider för 25 kronor. Tog även en mintushot eftersom att min kära bror Patrik och tipsat mig om denna. En blandning av munskölj och vodka, det var gott men annorluna! Måste prova den igen för att kanske förbättra min uppfattning en aning.

Dansade som en liten toka och hade rikitgt roligt med tjejorna. Blev lite rund om fötterna, kanske en aning för mycket. Tog bussen hem 0358 och gick sen hela långa vägen från bussen i mina lackskor. Tacka vet jag min älskling som pratade med mig hela tiden, han sjöng till och med Hey Jude, gissa vem som blev sentimental. 

Söndagen har mestadels tillbringats i sovande position, så sliten man kan bli, ska aldrig mer dricka!!
Imorrn fyller min älskade mor år, så det ska firas minsann, ska äta massor av tårta och fläskfilé och umgås med alla syskonen. Nu ska jag promenixa med mamma och Enya och sen ska jag titta på film eller nåt.

Ha det najs...hedå lilltå

The secret

Har precis titta på the secret och jag måste faktiskt erkänna att jag tror på det, the laws of attraction och annat intressant som faktiskt verkar stämma. Nu ska jag börja tänka på det sättet, får se om något oförväntat händer mig.
Igårkväll kom alla hem till Smörhålan och åt påskmat. Det var jättegott och mysigt. Käkade massa godis och tiattade på let´s dance, go Tina!
Ikväll blir det 60-års fest för min moster och sen blir det lite förfest hos Hanne och Henric, blir antagligen utgång efter detta. Känner för att ta en tupplur så att jag ska orka med allting. Med tanke på att jag inte kunde sova inatt på grund av för högt intag av kaffe lär det behövas.

Enya  är mest söt hela tiden, funderar på att kidnappa henne till Hbg när jag flyttar, hoppas inte de andra märker något. Ne, nu ska kila och vila, sen ska jag festa och ha det najs.
Puss o kram alla gladeliga


Trevlig torsdag

Vilken skön dag! Åkte till stan i Landskrona en sväng och städade en aning, det var ql. Nu på kvällen träffade jag Jenny, Hanne och Elin på wayne´s i HBG. Det var mysigt värre med chailatte och kalkonmacka. Störigt med ännu mer snö bara, undrar när det kommer försvinna. Imorgon blir det "påskamad" och på lördag blir det "skäktaferre" och förfest hos Hanne och Henric. Jag gillar påsken, för då får man äta godis utan att ha dåligt samvete. :p

Nu ska jag lägga mig och sova, ska snacka med min fransman också, han saknas jättemycket.

Förresten, jag fick lägenheten på södergatan 13, gissa om jag är glad. Inflytt den 1 april. Sen väntar Ikea på att tömma mitt konto..hehe..nedå..bara lite..men det ska bli kuligt värre!

PussKram                               


Chill kväll

Blidde inget väla, blev ledsen för det. Istället har jag ätit våfflor och titta på det okända. Imorgon får jag reda på hur det går med lägenheten, lite nervöst och pirrigt. Hoppas allt går vägen!
Nu ska jag se på film, sem ska jag sova! 

Julien kommer den 12, jag längtar som en liten toka!

Puss och gonatt!!             

        

ONSDAG..

Har precis kommit hem från en sväng på Väla. Stack dit med Ida och Mackan och Lasse, det var najs. Ska kanske dit igen om en stund, fy vad desperat jag låter, hänger på Väla hela dagarna....men jag lovar, det är inte det enda jag gör. Anledningen till att jag kanske dka dit om en stund är att jag ska träffa jenny och Josse. Vi ska fixa present till mamsen som fyller år på måndag. Var länge sen jag träffade mina storasystrar så det ska bli så najs.

Uppdaterar senare om resten av dagen..

À +
 Puss och hej                    

I´m freeeeeeeeeeeeee

 Äntligjen säger jag bara. Det var länge sen jag ville ha en tisdageftermiddag lika mycket som jag ville idag. Tentan gick väl bra men det var en anig segt. Satt hela tiden och sen tänkte jag att nu får det vara nog. 15 dagars rättning nu bara! Ska lämna det till universum och låta det reda sig själv...flum i massor.

Tittade in en sväng på gina och hm innan jag tog bussen hem. Hittade en bikini för 30 kronor. Helt perfekt för mig. är det så billigt kan man köpa fast man inte har såå mycket pengar.

Är förresten glad igen, nyckelpigan utanför mitt fönster verkar ha överlevt gårdagens snöstorm. Den har vänt sig, börjar tro att det är där den vill bo tills den riktiga våren kommer.

Nu ska jag gå och äta godis, sen ska jag promenixa med Enya som är för söt. Ska hänga med Ida också, hon har haft tråkigt hela dagen och gillar inte att vara 17, synd om henne.

Trevlig kväll och puss!

Shoppadeju fina vårgrejor på Väla häromdagen, gjorde även bokfynd för tio kronor stycket på biblan, sånt gillas! Två fina kökshandukar som var billiga som bara den fick också åka med hem!

                   

Tenta imorgon...

Idag har jag varit trött hela dagen. Åkte till skolan tidigt och satte mig på orkanen och pluggade i ilfart. Fick massa gjort och klurade på några övningar. Det var egentligen meningen att jag skulle till skolan på seminariet men eftersom att det snöade till tusen pallade jag inte. Skulle i så fall ha kommit hem för sent och med ännu mer snö på kuppen!!

Idag är jag ledsen för den nyckelpiga som har frusit ihjäl utanför mitt fönster, jag som trodde våren var på väg! Lycklig för det sprang jag till väla och köpte massa fina vårgrejor, antar att jag nu får vänta.

Nu ska jag duscha, sen ska jag sova!måste ladda lite för imorgon, gäller att vara taggad till tänderna...ellet inte....tacka vet jag omtentor!

Puss o kram tavelram från en trött tentapluggande Caroline

Vill haa..gimmie plz!!


XOXO Gossip Girl


Sköna Lördag

Härlig Lördag idag minsann. Köpte ny mobil, hjälpte systeryster med flyttstäd och åt tacos!tittade dessutom på melodifestivalen, fasen vad bra Chrlottes låt är.
Har inte pluggat ett enda dugg, men vad gör det?ingenting, får bara ta igen det imorgon ju.

Vad äj det du tuggaj på?
Jag tuggaj på en mojot.
Men den knapjaj ju inte!
Men den äj ju jutten!

Det är sött.
Nu ska jag sova, är riktigt seg i kolan!
godnatt & puss


image22

TGIF och tentaångest!

Alldeles för länge senjag skrev nu, skärpning tack!!Pluggar rätt mycket men egentligen inte så mycket som jag behöver, på tisdag eftermiddag ska jag äta upp miljöbalken och elda upp förordningarna.

Idag satt jag i biblan och pluggade. Det är sjukt så mycket mer effektiv jag är där. Stannar jag hemma och pluggar får jag vara glad om jag ens öppnar boken. Skulle träffa kusinen men hon fick förhinder, ensam fick jag sitta och knapra i mig en kebab, som dessutom inte var speciellt god. Sitter nu hemma hos mamma i Smörhålan och fixar lite musik. Imorrn blir det plugg och loppis, känner för att fynda!!

Den 11 april kommer min lilla fransman, alldels för länge egentligen. Menmen den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

Vill shoppa, vill shoppa nu!!Antar att jag först får vinna på lotto!

Nu ska jag hänga med alla söta syskon och speciellt PP, han är cool!!(han sitter bredvid)

Puss o kram tavelramimage21