Ännu en bal

Det är sjukt vad snabbt tiden går. När jag skulle gå ut med Kenzo tidigare såg jag två tjejor som varit och fixat frillorna på frisyrmakarna. Shit, är det redan bal tänkte jag. Blev lite skraj ett tag, nu är det fyra år sen jag gick på bal och tog studenten. Svårt att tänka sig att tiden har gått så snabbt.

Idag är jag hundvakt, dogsitter, kalla det vad ni vill. Man kan inte annat än bli kär i lilla Kenzo. Han är bara för goooooo. Just nu ligger han vid mina fötter och sover, han är nog trött efter vår långa promenad.

Snart kommer mamma, malla och joz. Vi ska käka någonstans, får se var det blir. 

Ikväll blir det jobb på smaka, det är fint väder så det blir antagliegn en del spring. Det gör absolut ingenting. Att jobba och samtidigt bränna kalorier, det är så det ska vara:)

Tack för mig...hejdå lilltå

Underbar helg!

Har haft den bästa helgen på länge. Jag har verkligen gjort massa saker, inte bara suttit hemma och degat. I fredagskväll jobbade jag på smaka, det gick bra och det blev massa dricks. Det gillades. Hur trött som helst somnade jag när jag kom hem vid 0030.

I lördags åkte jag till Helsingör med Jenny, David och delar av hans familj. Det blev både räkmacka, öl och sol i massor. Kändes härligt att vara ledig när alla ndra är det. Annars blir det ju rätt mycket jobb på restaurangen på helgerna.

Kvällen spenderades hos Josse och Bart. Vi fixade käk, drack vin och tittade på esc, det var mysigt och ql som vanligt att hänga med dem.
 
Ursäka, men vad hände förresten, Ryssland bidrag var ju inget att hänga i julgranen precis.

I söndags åkte jag Jenny och Josse på loppis i viken. Det kliade i fingrarna när jag såg alla fin (aoch billiga) saker. Hem kom jag med två stolar som kostade 10 kronor ett bord som var gratis och fina glas, skålar och karaffer. Snacka om miljövänligt. Nu ska jag bara tvätta och måla om stolarna, sen blir de som nya. Det kallar jag för ett klipp.

Jag köpte även ett stringbord på auktionen men någoin idiot snodde det ifrån mig, inte alls snällt. Glömde detta rätt så snabbt, det kostade ju tots allt bara 10 kronor. På kvällen åkte vi till vår kära mor och firade henne på sin dag, hon är bäst, vår kära mor.

Måste förresten säga att från och med idag är Julien en professionell musiker. De har blivit signade av ett stort skivbolag i Frankrike. Snacka om kul, är sååå glad för dem. Han kommer på tisdag och då ska vi dricka champagne i mängder för att fira.

Nu ska jag plugga. Jag mitt dumma nöt har glömt att anmäla mig till tentan trots att Johanna påminde mig. Hoppas jag kan göra tentan ändå på fredag. Annar blir det omtenta i sommar, inte så lockande. Snart kommer nog Jenny och Kenzo till mig. Vi ska dricka latte och chilla.

Hat najs och take care...bises

image92

image93

image94


image95

Jag har lätt de sötaste syskonen+lite pics från inside jacks senaste spelning, World place, Paris!

TGIF och shopping..me like

Kan det bli bättre? fredag+shopping=sant...kommer alltid vara sant. KOm precis hem från en runda på stan, hittade massa fint minsann, känner mig glad och nöjd.

Om 50 minuter blir det jobb på smaka, hoppas jag får gå tidigare, är trött och vill bara chilla ikväll. Menmen, det klirrar ju till i kassan och det gillas...skarpt.

Nu drar jag, måste chilla lite innan jobb!

Puss och hej

Från viken..

Idag jobbade jag på berga. Är det nu någon som säger att jag inte har gjort tillräckligt då ska de få se på ett och annat. Efter jobb blev det chill och plugg hemma, läste en del och kände mig nöjd.

Blev sen hämtad av jenny och kenny..ehhe..ne..kenzo. Vi åkte ocj köpte pizza och satt och åt den på jennys balkong. Två glas rosé satt inte fel...blev en aning tipsy om man säger så.

<nu ska vi ut o gå med kenny..ne kenzo..hat bra och puss

Ännu en tanta avklarad..ne..två

Igår hade jag grupptenta, det gick bra. Idag satt jag hela förmiddagen på orkanen och råpluggade på tentan som jag skulle ha efter lunch. Lagom nervös trodde jag att det skulle gå rent åt skogen. Överraskad och lättad skrev jag tentan på en halvtimma, det var skönt att inte sitta i fem timmar som vi tidigare har gjort.

Efter åkte jag hem till min kära mor och mina kära syskon, alltid lika kul o träffa dem. Jag har stekt plättar till hela gänget, alla blev glada och mätta. Julien såg plättlagget för länge sen och sa...ohh...minicrepes, det tyckte jag var sött.

Nu ska jag titta på tv, sen ska jag åka hem till mitt place. Imorgon blir det jobb och sen chill med mina kära systrar!!

Hat najs och take care...XOXO..Caroline

Nu är det fixat och fredag...yeah

Har precis mejlat iväg mitt arbete till läraren, känns skönt att ha det avklarat. Nu är det bara tentorna som jag ska fokusera på. Ikväll blir det jobb på smaka, hoppas dricksen blir bra, det är ju fredag!

Nu ska jag vila, annars kommmer jag inte palla kvällen!!

Ha en underbar fredag och helg

Bisoubisou

Lite uppdatering

Nu är det dags att skriva lite igen, var ju ett tagb sen sist.

Jag mår bra och har hälsan. Känner mig lite sliten bara, jobbar för det mesta och när jag inte jobbar pluggar jag. Det ska bli så skönt att ha plugget avklarat, då finns det inget som kan tynga mina axlar, det ska bli underbart.

Idag jobbade jag, det var lugnt och skönt. Tog sen tåget till Malmö och gick på sista föreläsningen. Väl hemma igen handlade jag mat och chillade. Egentligen skulle jag köpa ett nytt lås till min cykel men det fanns inga på Oj, då blev jag arg. Är i alla fall glad att jag har min cykel i HBG nu, nu kan jag cylka var jag vill, men min röda cykel.

Kvällen har tillbringats framför datorn. Jag har fixat och donat mitt arbete som ska vara klart på fredag, känns som det kommer gå bra.

Vill gärna åka till Paris snart, känns som det var alldels för länge sen jag vara där.

Imorgon är det jobb hela långa dagen och sen blir det ännu mer plugg. Nu ska jag plugga lite mer och sen ska jag sova, är lite trött och sliten.



Här e det herligt att jobba

Change of plans...och Gary Jules

Igår jobbade jag för första gången på smaka i norra hamnen. Det var ju menigen att det skulle bli på lördag men de hade ont personal så jag fick hoppa in lite tidigare. Man kan säga tt jag jobbade hela dagen igår. Först ica och sen smaka. Kan ju berätta att det kändes i kroppen efteråt.
Idag satt jag på berga till 13, nu har jag en liten paus och sen jobbar jag på smaka igen klockan 1830. Skönt värre att kunna komma hem och vila lite mellan.

Har förresten en ny favoritlåt, har hört den innan men inte lagt märke till den på samma sätt som nu. Gary Jules med Mad World, mycket hörbar ska jag be att få berätta. Lägger upp en länk till youtube, lyssna är ett måste för den som gillar bra musik. 

 http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4&feature=related

Nu ska jag plugga lite, får ju ta det mellan jobben så att jag hänger med och klara mina tentor som är kvar. Uppsatsen till nästa fredag ska jag också finslipa lite.

tack för idag slut för idag!!

XOXO Caroline

förresten, glömde berätta att jullan gick med lenny kravitz till sin plats på madonna konserten i paris häromdagen, det tycker jag var cooooolt

image91

Inga muskler i benen

Har inga muskler kvar i benen känns det som. Tränade sats core pulse där man står och trampar på en bräda med fjädrar i botten. Känner mig en aning seg nu och jag ser ju inte fram emot att vakna med värsta träningsverken imorgon, för den kommer, det lovar jag.

Jobbet gick bra idag, känns skönt när man har saker att göra hela tiden, tidden går ju så snabbt då.

På lördag ska jag provjobba på ett ställe i norra hamnen, måste ju fixa ett jobb för de veckor jag inte har blivit schemalagd i sommar. Det är ett nytt ställe som heter smaka, mysigt värre med schysst personal. Hoppas det ska gå bra.

Imorgon blir det återigen jobb, sen blir det kanske smöris med jenny eller dans med Tessan, måste plugga också. Idag är det exakt två veckor kvar till tentan i miljörätt, känns lite pirrigt.

Om en kvart kommer desperate housewifes, måste ses!

Puss och kram från mig...förresten..lite bilder från josses och barts place!

     image90    

New idols

Vet inte om jag är helt sent ute. Patte har spelat nån slags musik ett tag nu som jag har gått och blivit kär i.

Hoffmaestro, så bra och så rätt. Killarna från Stockholm Boogie får mig på fall. Ladda hem är ett måste! Såg precis att de kommer till HBG festivalen. Då ska jag och Patrik dit, annat hade ju varit konstigt, så bra som de är.

Nu ska jag baka sockerkaka med Britta, sen ska jag läsa Eu:s miljörätt.



Carran e sliten

Det känns att man har jobbat i veckan. Fast vi var lediga igår är jag lagom sliten och allmänt seg i kolan. Nu är det helg och det är jag väldigt tacksan för.

Idag stressdeklarerade jag, var ju räödd att det inte skulle fungera, speciellt när jag inte fått någon deklarationsblankett. nu klan jag pusta ut, nu är det fixat.

Efter jobb blev det en liten tupplur och sen tog jag bussen till Smörhålan, vi har grillat och ätit glass. Jag har laddat hem massa nya låtar som jag sitter och diggar till. Snacka om att sommarkänslorna sakta smyger fram, YEAH säger jag bara!

I helgen blir det plugg och åter plugg, äntligen har mina böcker kommit. Jag ska kunna EU:s miljölagstiftning på mina fem fingrar, det är mitt mål.

Igår hängde jag med Jos, Jenny, David och Bart, Små festade lite. De är shysta som festar när jag ska jobba, vi får ta igen det när alla är lediga minsann.

För tillfället känner jag att något måste hända, drastiskt och brutalt. Känner mig rastlös, vet inte vad jag vill, jobbig känsla. Jag vill så mycket. Det känns som jag gör samma grejor samma dag, inget nytt som händer.
Ibland är jag även ledsen för det som var och för att det blev som det blev. Antar att jag bara har råkat ut för en dålig dag men när dessa dagar väl kommer känner man sig bara så hjälplös.

Nu ska jag sova, är så trött och sliten!

Puss och kram vi ses på stan! Bisous et A+

1 maj

Idag är man ledig, det känns skönt. Jag åkte till moder jord igår kväll och stannade över natten. Idag ska jag plugga. Måste lägga i ett kol så att jag får något gjort.
Imorgon blir det jobb och sen är det helg igen.

Känner mig allmänt oinspirerad till att skriva nu, skriver mer ikväll.

Förretsen, Britta sa att Lasse hade en porrig frisyr, det tyckte jag var kul.

Puss hej, trevligt pluggande till mig!


image88