Danska tankar

Det är jobbigt. Har kommit på att jag ibland tänker på danska. Tror inte det är korrekt danska, jag vrider och böjer mest orden så att det låter som danska, och detta inne i min skalle. Knas minsann, eller så kanske jag var dansk i mitt förr liv. Ibland pratar jag till och med på danska, men då slutar jag fort som bara den. Folk kanske tror att jag är dansk och allt, det hade ju varit pinsamt.

Nu...best song ever..Sublime, santeria. Tragiskt livsöde.



Jag är mätt

Just nu är jag stuffad med kalkon, stuffing, potatismos och gravy. Min mage kommer seriöst spricka inom det snaraste. Har även fått ner en och annan öl, känner mig lagom rund om fötterna. Tacka vet jag thanksgiving.

Nu...bästa låten hittils..the do, on my shoulders

Caroline is..

back on track igen. Min klocka pratar och så vidare.
Snart är det helg, det tackar jag för. Första advent och julskyltning i HBG, nice!


                 

?

Varför Caroline?
Därför Caroline...typ



Miss Li - Oh Boy

Söder Bingo-där drömmar blir verklighet

Undrar i bland i fall jag ska sätta mig på bingohallen och förlora några hundringar. Eller kanske sätter jag mig i det ljuvliga rökrummet med alla nikotinberoende. Jag som inte ens röker. Anledningen till dessa tankar är att jag kan se rakt in i bingohallen från mitt place. Jag ser mest ryggar. Rökrummet däremot erbjuder förtjusande bingospelare. Det värsta av allt är att jag känner igen folket som sitter där nu. Jag antar att de har fångats av speldjävulen, eller så kanske de gillar att spela bingo och förlora mer pengar än de vinner. Ska gå dit någongång, det kanske blir roligt.

En gammal goding, Keane-crystal ball


You can do magic...schyssta grabs


En lussekatt

Ikväll har det bakats lussekatter, så många så man inte kan räkna dem. Första plåten blev finfin. Den andra plåten däremot glömdes bort av en nån skum anledning, kanske pratade jag för mycket skit med Jennypenny och så straffades jag from him above på grund av det? Detta resulterade i brunare lussekatter än den första gyllene plåten. De blev i alla fall goda. Så nu har jag ätit lussekatter, druckit julmust och lyssnat på lite mysig julmusik, har värsta julstämningen redan. Shit vad vi är tokiga, systrami och jag!

                                                

Oh hell, it´s monday again

Helgen kom, helgen gick. För att underlätta detta lilla missöde har jag sjungit karaoke till min favvolåt, lätt favvo.

Lean on me, väldigt neat!

Bra med lyricsen där också.  Godaste käket med bästa sällskapet ikväll, kära systrar, det har man allt.


Det är osexigt

När man är på allra bästa humör och de man är med börjar jäspa eller klaga på att man har ont i linserna, shit, det får inte bara inträffa.

Jag har fått ont i halsen och munsår men jag klagar inte för det!Nån måtta får det vara.

Kebaben var i alla fall god.


             



Nic Schröder

Såg precis en livs levande kändis på systemet, eller i alla fall en lokal kändis med en så kallad one hit wonder.
Jag köpte ekologiskt vin och han fumlade med påsar, det var skoj, han såg en aning nervös ut med tanke på den långa kön bakom honom.

Hemma hos mig blir det vännermaraton hela långa dagen, ikväll blir det ekoligiskt vin och kanske utgång.

Hej monika med Nic and the family

Sweet lördag!


Thursday it is

Sitter och tittar på klipp från jackjohnson konserten i somras. Om jag vill tillbaka, blir alldeles gladelig.Kommer ihåg en låt som Jack spelade med en viss Mason Jennings och som jag fell in love with kan man säga. I denna version---Matt Costa, Jack Johnson och Mason Jennings, to die for, härliga killar!!

I love you and buddah too

Nu signar jag ut, har fått skallebank!!

BTW...damn we´re hot


Skallebank

Jag har gått och blivit förkyld, känns inget vidare. Hela dagen har jag snorat och grämt mig över att inte vara på topp. Imorse åkte jag en snabbis till syster med andra systern och hämtade några säsonger vänner. Handling och lunch blev det också innan jag begav mig hemåt.

Väl hemma har jag som sagt tittat på vänner, ätit lussekatter och druckit te. Har även beställt skolböcker plus två pocketböcker. Det är farligt med nätshopping!!

          


          

                                           
Härlig läsning till mig, alltid härligt att läsa vad man egentligen proppar i sig, alla e-ämnen och aromer. Hoppas i alla fall jag lär mig ett och annat. Imorgon är de torsdag och det innebär skola. Jag bävar inför mötet med den nya gruppen, det bästa av allt hade varit i fall Kjell hade bestämt sig för att ändra grupperna helt och hållet. Men jag tror inte han kommer göra det.

Hej då....re....n..haha

Förresten...

en bra låt

Najs

Dyra teer

Idag har jag varit trött och seg hela dagen. Det tog hur långtid som helst innan jag vaknade imorse och i skolan jäspade jag mest hela tiden. Nya kursen verkar lovande, tråkigt bara att man ska behöva ha så många omogna människaor i sin klass. Mycket klagomål som man lika gärna kan strunta i.

Som lite plåster på såren gick jag och köpte lite gott te efter skolan. 80 riksdaler fick jag punga ut för två sorters te. Men då är de också helt ekologiska och faktiskt helt underbara. Yogiteas ginger hibiscus och Pukkas love....mmm...me like!!
Man blir ju bara superglad när man ska dricka ett te som heter love, med smak av kamomill, ros och lavendel.

          

Imorgon blir det skola igen. Hoppas jag har kunnat bli en aning piggare tills dess.

Puss och kram vi ses på stan

It´s partytime..

Var ute en sväng igår, oh shit vad skoj det var! Alltid när det har gått för lång tid sedan jag var ute får jag som allra roligast. Idag har jag varit trött och sliten, kommer sitta fint med en liten tupplur (hela natten). Imorgon är det skola igen, nu kurs och nya tag. Företagsekonomi och miljöledning ligger på schemat, jag ser faktiskt fram emot det.

                           

Min plommonstop

Var precis och hämtade min kära plommonstop på posten, jag diggar den stenmycket, den är ballast.

Titta själv vetja!!


Kvällsshopping

Km precis hem från lite kvällsshopping på väla. Jennypenny hade fått en vipbiljett så hon var snäll och bjöd med mig, det tackar jag för. Fick med mig lite fina grejor från Indiska där allt var 20 % billigare, det tackar jag också för. Nu är min lägenhet ännu lite mysigare. Överallt bjöds det på mat och tilltugg, en supertrevlig kväll med andra ord.

Men nu har jag gått och fått betongkeps, måste sova känns det som.

Imorgon är det fredag....yeah. Jag är typ kär i helgen, helgkänslan är bäst.

Jag signar ut nu så bonne nuit!!!

                     

                     


Shima

                           Det är bättre att vara för fred än att vara emot krig.


             Fokusera på det du vill ha. Hälsa, kärlek, gemenskap, glädje, framgång!!

                      


Tingsek

Bästa låten


Hejdå!

Nu är jag rastlös....

Så här efter tentan är man mest glad att det är gjort. Men samtidigt är jag rastlös, vanligtvis har jag massor att läsa vid den här tiden. Nu sitter jag och är helt ledig och det känns väldigt skönt. Men vad ska jag göra?...det kryper i kroppen

Sitter hemma hos la famille och chillar. Har köpt massa naturgodis som jag knaprar på....knaprar som en kanin

I natt blir det valvaka, i alla fall så länge jag orkar hålla mig vaken...hur som helst så säger jag.....GO OBAMARAMA!!

Bra låt

Bisou



Tenta...

Har tenta på tisdag vilket känns sisådär om jag ska vara helt ärlig.

Har pluggat allt för lite i helgen...trist

Imorgon blir det däremot plugg hela långa dagen. Ska ställa klockan 8 och från och med det klockslaget ska jag både tänka och prata som en liten miljöekonom.

På tisdagkväll kommer jag vara gladast av alla!!

Man kan i alla fall säga att matt Costa hjälper mig och plugga