En underbar helg

Helgen har varit underbar, på alla sätt och vis. Jag gillar att jag går i skolan men ändå kan ha sommarlov, det är verkligen få förunnat. Ikväll cyklade vi ner till öresund och tog ett kvällsdopp, 20 grader i vattnet gjorde susen. Jag stannade i ett bra tag men höll på att frysa sönder mina tår på hemvägen. Jag njuter av sommaren som om vore jag 10 år igen, det är en härlig känsla.
 Innan jag somnar ska jag lyssna på några föreläsningar, nästa föreläsning handlar visst om Sveriges rättshitoria och sedan kommer avtalsrätten. Det är otroligt intressant måste jag tillägga.

Pusshejden e grym


ikväll har jag fiskat..på redigt


Solnedgången var ju inte förskräckligt ful precis. Det var riktigt skoj att fiska, tyvärr fiskade jag bara upp en massa tång.  
Förresten så fick jag och Patrik för oss att vi skulle låtsas att hans spö var ett gevär. Vissa trodde stenhårt på oss och trodde nog inte vi var redigt kloka i huvudet,

lovely midsommar

midsommar blev otroligt trevlig.


En mycket trevlig dag, kväll och natt som kanske slutade lite för sent...eller tidigt. 

...

Lägger in en bra partylåt som kan tålas att festa till imorgon, midsommarafton. Den är himla grymt bra alltså. Jag kanske är lite sen men vad gör det om hundra år? Det kanske bara är Ida och jag som förstår hur cool den är. Jaja, spela rock n roll då. congrats

till Josse och Bart som äntligen fått sin lille påg. Han är otroligt söt!


Jag ska fira detta med att framkalla kort på lite vad som, det ska bli så hiiiiiiiiiiiiiimla kul. 

strike a pose


Jag har blivit moster

Lilla Milo är söt osm socker


Jag och Patrik firade med pizza