Kanske ska slå till

Ikväll sitter jag och funderar på om jag ska slå till på en snuggie. Jag tycker det ser så behändigt ut liksom. Ska jah slå till?Vad tycks?Eller hur ser den behaglig ut?


Nya blommor

Det är sjukt vad jag måste köpa nya blommor till mitt place. Just nu är det megatråkigt i mina fönster. Allra helst vill jag köpa ett tjog orchideer, heslt rosa och lila. Det hade blivit mycket finare då.

                                     

Jens Lekman - "Sipping on the Sweet NectarRubrik

Några hundra meter från mig, längst upp i backan österut ligger en mycket speciell affär. Kanske tänker ni någon slags eroticshop men icke sa nicke. Istället är det en affär som enbart säljer ballonger. Detta kan tyckas lite annorlunda men det tycker inte ägaren, hon är nämligen CBA, certified balloon artist. Efter många års drömmar (vem drömmer om att bli ballongkonstnär??...)bestämde hon sig för att utbilda sig till CBA och gjorde detta i England. 

Jag säger lycka till till denna idérika människa men kan samtidigt tycka att det är lite skumt att specialisera sig på ballonger. Det är ju inte så att man går och storhandlar ballonger precis. jag får kanske se hur det hela artar sig innan jag drar förhastade slutsatser. Det kanske blir värsta grejen.

Ballonger & party har till och med en hemsida

Nu till dagens sång, den är bra och cool.


Svedala is da shit!

Idag drack jag, Karolina och Henrik the hemma hos Karolina i Svedala. Det var väldigt gott och väldigt trevlig. Nu är jag dock allt bra seg. Efter en hel dag av trollsländor och shopping är jag helt slut, skönt med sovmorgon imorgon.

Tur att vi inte blev som denna brud när vi luktade på théet, det hade sett knas ut.


Pererik Åbergs nya frilla (gammal nyhet)

Nu var det i och för sig ett tag sedan Pererik klippte sig men jag skulle ändå vilja göra tummen upp till hans val. Det var väl det bästa han kunde göra, den där kalufsen som tidigare satt på huvudet var inte riktigt något att hurra för. Titta själv: vilken pudding han blev!


Dagens låt

Hoffmaestro & CHRAA - Seize the day


Lugnet före stormen

Sitter framför tvn och bloggar lite samtidigt. Daisy ligger ihoprullad som en korv bredvid mig och sover, Gus tar en tupplur under bordet. Fruktar lite att detta är lugnet före stormen, att de vilar nu och kommer vara asjobbiga när jag vill sova. De brukar nämligen vakna till liv just när jag vill sova.

Imorgon blir det skola hela långa dagen. Jag har ju inte fått mina böcker så det har inte blivit någon vidare läsning. Bättring hoppas jag på, böckerna lär komma i veckan.

Josse hörde precis av sig förresten. De ska visst ta en liten roadtrip till San Francisco, jag vill också ju..buhuhu. De har 25 grader och knallblå himmel, blä, vill också. Nu blir det sista promenixen med Daisy, senare ska jag mysa med odågorna i den gigantiska sängen, nice!

tata!!

             

                  Jag vill också åka till San Francisco

Förresten...daisy the doxen


Fredag den 23 januari

Fredag är alltid kul tycker jag. Har precis fixat hemma i lägenheten så nu är det fint inför helgens bravader. Eller bravader och bravader. Imorgon ska jag passa taxen Daisy och katten Gus. Joz och Bart drar till Usa i tre veckor och då får jag snällt ställa upp som hund och kattvakt. Men jag ska inte klaga. Jag får ju deras härliga dubbelsäng för mig själv och deras 42 tums tv. Om det skulle vara något att klaga på kan det visserligen vara Gus härliga natthumör. Varje gång man ska lägga sig får man ta sats från hallen för att springa upp i sängen. Är man inte snabb nog ligger han under sängen och lurar och försöker fånga ens ben och fötter med sina sylvassa klor, det gör faktiskt asont om man inte är beredd.

Ikväll blir det fest med Peter André. Herregud, han är så 90.

Peter Andre - Mysterious Girl 


miljökasse och annat trams

Min kära lillasyster Margit håller på med en miljökasse på slöjden. Den miljökassen har hon tänkt ge till mig. Blev väldigt glad när hon berättade detta för mig men även en del förbryllad när hon berättade en liten historia kring denna kasse. På slöjden kunde de visst få välja att brodera något fint med en sån där supercool och trendig symaskin som verkar kunna göra allt man ber den om. Söt som Margit är bestämde hon sig för att brodera "Caroline är bäst" på den och sa sedan detta till syfröken. Syfröken tyckte inte detta var en bra idé eftersom att hon tyckte att man inte kan tycka att någon är bäst. Margit sa att jag visst var bäst men fick ju lyda frökens ord. Nu har hon bestämt sig för något annat att brodera på som visst passade fröken bättre i smaken. Vad, får jag inte reda på förrän jag får den. Tramsig hagga till syfröken kan man ju tycka.

Tidigare gick jag och broder från samma moder en sväng på stan. Kollade lite men scatade allra mest. Ni vet sånt där....skibidigidonkkikidikidonk...och detta i takt till coool musik. Vi tyckte vi var coola.
Brussan lärde mig även att ordet blogg kommer i från orden web+log...alltså att ha en log på weben. Web+log=blog...hihihi. Onödig fakta är alltid kul.

BTW Svedala 09 is da shit..lol

Pussy

Strawberry Fields Forever

Ingen vidare dag för mig idag. Jobbiga saker händer som gör att man inser ett och annat.

Skriver kanske något roligare senare, nu kommer i alla fall en sång som förhoppningsvis muntrar upp.

The Beatles Strawberry Fields Forever


Happy B-day!

Är hemma i butterhole och firar kära systeryster som fyller aderton år idag. Stort grattis till henne.

Mamma har sökt upp tonix på spotify så nu sitter jag och lyssnar på kär dansbandsmusik, härligt ju!!

Nu blir det linssoppa med nybakt bröd, syster ville ha det på sin b-day...hihihih

Jaja...hejdå

Kära nära och kära

Ne, fy på mig för att jag inte skrev i fredags som jag skrev att jag skulle..var för seg i kolan för att uppdatera. Speciellt efter mina hemska inlägg innan tentan, kändes inte som jag ville spy ännu mer galla på er, ni som läser.

Nu ska jag säga vad jag är glad för. Jag är glad åt de små pojkar som beräknas anlända den 3 o den 18 juni detta år, jag är så glad för mina systrar som var och en bär på en av dessa pojkar. Dubbel glädje, dubbel lycka.

Idag var jag ute på stan en sväng och smed lite planer...hihihi...shit vad jag är hemlig..jaja..shit happens.
Ikväll kommer lillebror och sover här. Han flyttar till sitt nya place på torsdag så jag är snäll nog o lånar ut mitt golv till honom. Hans place är förresten störtskönt.

Eftersom det idag var skola med ny kurs och mer svammel från Pers sida vill jag spela en passande låt. Miljövetenskap 31-60 kan man säga går hand i hand med denna låt. Förresten, Per svamlar så mycket att jag bara vill ruska om honom och säga att det är okej att vara klar o tydlig.

 Big Yellow Taxi - Joni Mitchell


pussy

Lagom med ångest

Sitter på mitt golv och känner smått med ångest. Ångest över att jag inte har pluggat som jag ska. Istället tycker jag visst att det passsar sig att följa med som moraliskt stöd vi min bors lägenhetskontraktsskrivning. Och detta dagen innna tentan i företagsekonomi, den svåraste tentan hittils. Jag är ett spån säger jag till mig själv men tror inte detta hjälper. Tårarna sprutar ner från mina kinder, inte rikitg men närapå. Tanken att inte dyka upp imorgon har slagit mig ett antal gånger. Kanske är det ändå bäst att skita i det, det är ju pinsamt att lämna in en blank tenta och framstå som helt blåst. Eller kanske är det lika bra att gå, bara för att se hur tentan ser ut och vilka frågor Kjellkriminell tycks prioitera.
Får se hur det artar sig, det får eftermiddagen, kvällen, natten och förmiddagen imorgon avgöra. 

Ska se om lite fin musik kan muntra upp mig nu, i detta läge är jag kritisk till detta förslag, just som den kritiska volymen som jag inte ens vet hur man räknar ut.....

Duke Special on Jools Holland - No Cover Up
Hejdåååååå

Uschfyblä

Det är inte klokt vad svårt det ska vara att ta tentaplugget på allvar. Jag tänker hela tiden att jag jag kan börja när jag gjort det ena och det adra, nästa timme..eller i eftermiddag..buhuuu..undrar hur det kommer sluta. Kommer antagligen sitta och slita i mitt hår framför tentan på fredag, som en och annan galen professor. 
Imorgon är det en sista tentarepetition, får se om jag går, sitter kanske hemma och gnuggar mina geniknölar istället.

Just nu händer inget kul att skriva om i mitt liv,  därav detta prosaiska inlägg. Men det är väl bättre det, har inte slutat blogga om någon nu tror det. .......På fredag efter tentan ska jag skriva ett så roligt inlägg att man inte kan tro att det finns, så roligt kommer det bli.

Idag blir det ingen låt, idag blir det i stället en trailer.

Edith Piaf. La Vie En Rose. Trailer


Önska mig lycka till inför en dag framför min bok, det behövs så att säga!!

Spotify

Sitter hemma hos moder jord och spotifyar. Hittar massa bra musik hur lätt som helst. Diggar detta som bara den.

Kom förresten och tänka på en rolig grej som hände på juldagen, eller rättare sagt tidigt på morgonen den 26 december. Vi blev bjudna på efterfest hos en till synes helst okänd tjej. Det var någon snubbe som tyckte vi skulle passa in där. En taxiresa senare kom vi in i tjejens lägenhet som för övrigt var en pytteliten etta. I sin hall hade hon ställt en parad av olika
dekorationer, säker 50 olika saker som påminnner om julen. Dessa tomtar och julbockar stod framför alla garderober vilket verkade skumt. Öppnar inte hon sina garderober under juletid? Många som vi var och som på en och samma gång skulle gå in i den pyttelilla hallen resulterade i att vi råkade välta några av tomtarna. Tjejen skrek till. Helt plötsligt blev hon vansinnig och tryckte ut oss i trappuppgången. Hon skrek att vi intevar välkomna mer för att vi sparkade på hennes tomtar. Min kompis stod i trappuppgången och skrek att hon måste titta upp det där eftesom att hon verkade vara besatt av tomtar...

Det var nog det mest vrickade jag har varit med om. Hon blev seriöst rosenrasande. Men då kan man ju tycka att det inte är riktigt klokt att ställa upp värsta tomteparaden framför sina garderober i sin lilla hall i sin lilla etta. Tomteparaden varade dessutom i cirkus två meter, skum tjej.Förändring tack

Ne nu måste det ske en förändring, jag måste ta tag i mitt bloggande, annars kan jag lika gärna skita i allt.Får se hur länge jag pallar blogga nu innnan jag tycket det blir för tradigt.

Känner mig för tillfället mätt hela tiden. 24 timmar om dygnet går jag runt och är mätt som en plätt. Jul och nyår är inte bra för min karaktär, inte heller för min siluett. Måste till en förändring, helst nu. Vill helst av allt även komma in i det tradiga vardagslivet, nu går man bara hemma o trampar, vad ska det bli av mig egentligen? En fet soffpotät kanske..
Som tur är börjar skolan på måndag, då är det slut på allt småätande och soffliggande.

Av min bok inför den kommande tentamina har jag inte blivit klokare, har väl läst två sidor av cirkus 500, det bådar ej gott för mig. Jaja, shit happens,tacka vet jag omtentor. Känner mig omotiverad till tusen och ser helst att fredagen den 16 januari 2009 tas bort från kalendern.

Nu nog från mig och över till något mycket trevligare,nämligen dagens sång. "Ca tue" som på franska bokstavligt översatt betyder "den dödar".

Bruce Springsteen Sad EyesPusssy