tgis

Ligger i Jennys säng o försöker blogga. Kenzo har väckt mig med sin kalla nos, rikitigt mysigt! Inatt fick vi ta en tur till hbg och sen till bjuv, en aning jobbigt, därför blev det sovmorgon idag.
Underbart väder med sol och blå himmel här i viken, hoppas det är samma i hbg Vet inte riktigt  vad som händer idag. Sätter mig kanske i solen nånstans och dricker en chai eller två. I kväll vill jag dricka vin, får se hur det blir med det.

nu gick jag, ut i solen....dagar som denna tackar jag solen!hihihi

Kvällens sång



pussgurka

Jag är frusen

Det är skumt. Jag har gått och varit frusen ända sen jag kom hem från Malmö. Det är jobbigt att vara frusen. Jag har myst under två filtar ett tag så nu är jag inte längre frusen.
Dagen i Malmö var trevlig värre. Kvällen har varit lugn, jag har druckit en smoothie. Inget paper3 här inte, det kan jag göra imorgon.



Jag vill köpa en riktig kamera.


Hejdå


Ons&dag

   Ikväll har jag förvånat mig själv. Har bjudit ner min bror på en bit mat. Han tyckte det var gott och gav mig en femma av fem möjliga, sweet! Nu ska jag försöka komma igång med mina 1-2 sidor som ska vara redo imorgon, har skjutit fram det hela dagen.  Först går jag nog ner på max och göper en glarre, är sjukt sugen.

Imorgon blir det bokrea med Karrolajnen. Tidigare idag hittade jag en bok av David Batra. Dessa lappar fanns i boken. Hittade egentligen ännu roligare lappar men jag fick för mig att det är förbjudet att fota i böcket (typ som kopieringsförbud) och att personalen skulle komma och dra mig i örat och slänga mig i finkan. Därför får dessa bilder räcka. 
                                                                                                                                                                         

om det är lite svårt att tyda så är det första ordet i den andra bilden "hårfönen". LOL...megaLOL

Bloggdagen börjar med en låt

Lite inspiration från Per igår. Dom kallar oss mods, Kenta Gustafsson, en bra låt så här på förmiddagen.

Kenta - just idag


Mardi Gras

Idag är det fettisdagen och då ska man ju egentligen äta semlor. Hemma hos mig blir det inga semlor, istället har jag köpt tulpaner. Tulpaner gör míg inte fet och det gillas.
Här kommer lite pics från dagen i skolan. Dillplantor i kundkorg och två galna miljövetarstudenter.


   

Förresten så måste jag erkänna och jag har fällt en tår eller två för V & D. Jag har egentligen inte mycket tll övers för kungafamiljen men när jag såg dem på tvn nyss blev jag nästan lite kär i deras kärlek. Jag är allt blödig, ordet blödig är för övrigt så fult.

gimmie plz



Klänningen är finast o helst med ett par converse orginal.

Söndag deuxmilleneuf

Har kommit på att så fort det blir lov av något slag så slutar jag blogga, det är en aning skumt. I och för sig har jag inte haft något lov men jag har TAGIT ledighet och det kan man dra under samma kam. När man är ledig tycker jag att man borde ha massor att skriva om, tokiga äventyr som man är med om..yadayadayada..visst hände grejor men jag är inte tillräckligt inspirerad för att skiva om det.

Ska kanske uppdatera lite i alla fall. Har köpt nya orchidéer, fler randiga tröjor, köpt ny (och större) tv. Har bara köpt massa, härligt med konsumtion. Nu blir det vardagsliv igen, skola, paper 3 och annat trams. i Allt är så tramsigt!

Palla blogga mer för denna gång, jag drar istället.

Puss och kram vi ses på stan!



En låt förresten!

en skön låt med skönt gung får man ju inte glömma.

Kapten Röd - Stjärnorna Finns Här



Hos brussan,mannen

e för tillfället hos broder från samma moder och får spader på hans kokotangentbord. Har stått för käket i kväll, det blev lyckat och uppskattat. Om en stund ska vi ut på stan och kolla lite. Love andlight festival med tjusiga ljusprydnader i hela stada. Om man har lust kan man dansa vals under ljuskronor som hänger i stadsparken, det låter väl som nåt de? gillar man inte vals kan man jaga hjärtan på marken samtidigt som hjärtljud dånar  från högtalare, mysigt ju.

Det var allt för mig tror jag!!

Pussy fellas

 

 


mercredi och paper 2

Tur att jag har cashewnötter och pistagenötter, det går lite bättre att plugga då. Nu har jag ett berg av pastagenötskal bredvid mig som måste slängas, snart trillar alla skal ner på golvet. 

Skriver på paper 2 och lyssnar på kass kärleksmusik på lugna favoriter. Det är inte klokt vad blödiga människorna verkade vara på 80-talet. Det är lite Michael Bolton- how am I supposed to live without you och Whitney Huston- I will always love you -stuk över det hela. Känns det igen?

Kanske ska prova Mozarteffekten istället. Har hört att man blir skitsmart om man lyssnar på Mozart istället när man pluggar. Gör jag det kanske jag skriver värsta bästa paper 2 och får vg utan att ens ha gjort vg uppgifterna, eller naej, kanske ändå inte.

Igår shoppade jag randiga tröjor och sen gick jag och kärade ner mig i ett par svart-vit höga converse, lite oldschool sisådär. Tråkigt  med svart-vitt kanske men herregud vad snygga de var på. Kanske blir ett köp när jag har skrivit klart paper 2, som ett litet paket till mig själv så där helt appropå. 


Nu ska jag fortsätta, har kommit in i ett flow!


Bisous


Yo homies

Jag fattar inte denna hysteri kring prison break. Varje måndag är alla skitnervösa inför kvällens avsnitt. Jag har aldrig fastnat och tur är väl det, eller? De verkar mest rymma hela tiden. I början var det ju själva grejen men efter ca fyra säsonger verkar de fortfarande rymma. Uttjatade story om något.


Puss och Kram vi ses på stan..eller tavelram!

Söndag

Har precis haft en hel drös med folk över. Drösen åt muffins och snackade skit. Helgen har varit lugn som aldrig förr. har inte gjort mycket, bara chillat och tagit det lugnt. Nästa helg kommer Josse och Bart hem, då tar de över Daisy igen och jag kan återgå till mitt vardagliga liv. Saknar faktiskt min lilla lägenhet måste jag erkänna. 

Förresten har jag glömt att berätta Josses mindre trevliga granne. Som tur är har jag inte stött på honom under min vistelse här, häromkvällen hörde jag bara när han gormade som bara den. Han är väldigt läskig. hans huvud är lika stor som en basketboll, jag tror han lider av vattenskalle. Mig har han inte gjort något ont, istället brukar han skrika pissfitta när Josse går förbi. Detta har slutat med att polisen fått komma ett flertal gånger, de säger att han är mentalt instabil och att de inte kan göra något. Han är minsann lite läskig denna man. Vi brukar kalla honom för vattenskallen, inte så han hör, bara till varandra.

Nu ska jag läsa lite ur Sjöberg, mysigt!

Ha en trevlig kväll!
 
Fredens lilja till eder alla!

Låten som jag har valt är en bra helglåt, synd bara att helgen håller på att ta slut. Lyssna in synthesizern, den svänger!
 
Kleerup feat. Marit Bergman "3AM"

Skitlessen och Your plastic bag can kiss my canvas!

Jag som åkte till Smör för att hämta hem min miljökasse. Tror ni inte jag glömmer den? Jag lade den på byrån i hallen och gick hem utan. Vad ska jag nu bära saker i? Jag sitter i min ensamhet och är skitlessen.
Innan tog jag cykeln till Ica. Glad i hågen skulle jag cykla hem och då hade det börjat snöa. Lagom kul att cykla i motvind med snö i fejjan. Då blev jag ännu mer skitlessen. Antar att mammas onda knä fick rätt igen. det är nämligen så att varje gång mamma har ont i knät kan man räkna med snö, det slår aldrig fel.

Men nu är jag glad igen. Ska ju ta tag i mitt paper 1 och hur glad blir man inte då lixom?





Au revoir mes amis


Äntligen

Nu är jag i Smörhålan aka butterhole. Har precis fått min miljökasse som Malakitizen har gjort på slöjden. Nu ska jag bära allt i min miljökasse.

Så här glad blev jag när jag fick min miljökasse.


Knark asså

men vad hände där??sicken text det blev helt plötsligt.

När jag ändå är i gång så slänger jag in dagens sång. Anna Ternheim är en aning säregen, men inte låten, den är solklar.

Anna Ternheim - What have I done (acoustic)


Waddup!!?

Ursäkta min dåliga uppdatering, internet funkar inte askalas idag.

Idag har jag minsann läst en del vilket värmer i mitt lilla miljövetarhjärta. På onsdag hoppas jag på ett flow som heter duga så att jag blir klar med paper 1 en gång för alla.

Förrutom plugg myser jag med Daisy. På nätterna kryper hon tätt initll mig och värmer min kropp. Ibland snarkar hon så mycket att man nästan kan tro att jag har en hel karl bredvid mig.

Maten här hemma är slut och jag orkar inte handla. Tur att broder från samma moder tog med frukt från jobbet. Ikväll blev det alltså en fruktsallad till middag, plus min dagliga dos mivitotal, lovley. Ibland är det riktigt skönt att vara lat och bekväm.

Nu blir det ett avsnitt Seinfeld, sen promenix med Daisy ut i kylan. Imorgon blir det skolan och då tror jag banne mig mina glajjor åker på.

Hejdå