Oj

Idag bloggar jag ju jättetidigt. Idag ska bli en bra dag, det känner jag på mig.


bob hund - Tinnitus i hjärtat
Förresten, grattis på våffeldagen!

Git Gay

Om en liten stund ska jag åka på loppis i Landskrona. De säljer vist ut Git Gays dödsbo idag och jag är sjukt sugen att fynda. Inte för att jag vet vem GG egentligen var men hon var visst någon slags primadonna från jag vet inte när. 

  The G to the I to the T....allas vår Git Gay.


Om mani padme humHärliga fredag

känns skönt med helg. Egentligen har jag varit ledig hela veckan men helgen är ändå alltid bäst. Om en stund ska jag träffa tjompis o luncha, e sugen på chevre, valnötter och honung. Är sugen på att shoppa men antar att det får vänta tills nästa vecka. Nästa måndag åker jag till Parre, oj vad jag längtar. Innan dess finns en del saker som måste fixas, efter detta hoppas jag kunna andas ut, lägga det mesta bakom mig.Onsdag

Soliga onsdag, härligt som vanligt med massa sol. Har precis fixat ve mig, väntar på kära syster. Vi har lite ärenden att uträtta, så det är lika bra att ta tag i det. Skönt när allt är över bara, kan inte rikitigt koppla av innan jag vet att allt är fixat.
Per är sjuk så imorgon blir det ingen skola, bra eller dåligt, kan interiktigt bestämma mig!

 
Så här blåsigt är det i Helsingborg,  jag höll på att fälla mig själv igår, så blåsigt var det.

biodejt

Råkar ha en biobiljett över till förhandsvisningen av marley and me i malmö ikväll. Det verkar som jag får gå ensam, ingen vill eller kan följa med. Har banne mig frågat alla jag känner men ingen pallar ta sig ner till malmö för den sakens skull, så nu efterlyser jag en biodejt, över min blogg. Nästan som en kontaktannons..tihitihi. Det är ju inte så lockande att gå själv, eller kanske ändå. Den som vill får höra av sig snarast!! Filmen börjar kl 18.
 
Vilket desperat inlägg det här blev då.
Nu ska jag gå till havet en sväng.

Tulpaner och pannakagorKom precis hem från affärn. Köpte tulpaner och ägg och mjölk. Nu ska jag steka pannkakor, snacka om att jag blev sugen.
 Jaja, det var väl det..antar jag.

so long mes amis!

när man inte pallar plugga


A little bit in love with you

Idag har jag invigt min vårjacka och mina lackballerina, oj vad jag kände mig vårig. Och fryste, det gjorde jag inte det minsta.  Just nu skulle jag förresten kunna ge någon en örfil för att kunna få Lykke Lis kläder i den här videon. 


kul på tv

Tittar på en kul dokumentär på trean nu. trebarnsmamma och hög på cannabis heter den visst. Sitter och skrattar tillsammans med min bror. Morsan blir hög och skrattar åt marsvin, då skrattar vi ännu mer.

ikväll har jag ätit sushi, det var länge sen och oh så välbehövligt. Nytt sushiställe med godaste sushin på länge i hbg, tuggade i mig några ärtot med wasabishit på, blev lätt beroende.

nehe, nu gick jag!


Happy thoughts

Bara glada tankar ska få finnas med på min blogg från och med nu. Härligt väder idag, solen tackas tusen gånger om.
Solen skiner, himlen är blå, vad det är skönt att leva då, högt i topp går allas humör och det är det som susen gör! En liten sång är aldrig fel.
Ska ta och ta tag i mitt liv nu, Rachel Ray gjorde köttbullar idag och på Oprah såg man en tolv årig snubbe som var 221 cm, och han fortsätter växa. Det är väl det jag har gjort än så länge vilket känns en aning latmaskigt. Ska ringa ner min bror och ta en sväng på stan, måste lämna in min väska hos skomakaren.

May the heavenly light shine upon you!

Oj så jag flummar, sorry, but remember..happy thoughts


Bara därför att

det regnar ute och är måndag ska jag gå och köpa mig en pizza. Jag ska smaska massor och spilla pizzan överallt hemma hos mig. Herregud vad gott det ska bli!


Lundi

Jag har gått o blivit lite förkyld. Lite små jobbigt men jag ska inte klaga. Om en stund ska jag möta Jenn för lite lunch, hon skulle först till barnmorskan ocj lyssna på bebishjärtat. Efter detta blir det paper 3 minsann, ska komma igång idag, det har jag lovat mig själv. Det regnar ute så jag får nog ta med mig mitt paraply när jag går ner på stan.

Det regnar ju ute så därför spelar jag denna sång.